2ª Edició

Entrega del Premi a Elba Arnal. Dra. Monteserín, Dr. Basora, Dr. Vilardell, Dr. Casasa i

Entrega del Premi a Elba Arnal. Dra. Monteserín, Dr. Basora, Dr. Vilardell, Dr. Casasa

II Edició del Premi Josep Manuel da Pena
de Residents de Medicina de Família i Comunitària
Divendres, 5 de Juny de 2015

Avui s’ha celebrat la II Edició del Premi Josep Manuel da Pena al millor treball d’investigació de Residents de Medicina de Família i Comunitària.

L’escència del Premi té dues vessants; des del punt de vista docent per impulsar, promocionar i reconèixer la investigació dels Residents de Medicina de Família, i alhora és un homenatge al Dr. Josep Manuel da Pena per la seva incommensurable vocació de metge, docent i principal mentor de la Unitat Docent ACEBA.

A tots els residents que us hi heu presentat; gràcies per la vostra participació.

I felicitacions i l’enhorabona per a l’estudi que el Jurat ha seleccionat guanyador del Premi Josep Manuel da Pena 2015:

“Estudio de cohortes retrospectivo en mujeres mayores de 75 años en tratamiento con bifosfonatos durante más de 10 años.” Autors: Elba Arnal Perez, Elena Alfaro Garcia-Belenguer, Clara Ayuda Alegre, Bárbara Doncel Soteras, Raquel Rueda Rubio i Víctor Navarro Castillo de la Unidad Docente Zaragoza Sector 1.

Ha recollit el premi ELBA ARNAL PEREZ en qualitat d’investigadora principal amb l’entrega del diploma de reconeixement, les guíes d’actualització clínica de la SemFYC i el premi de 1.000 €.

Volem dir-vos a tots els què heu fet possible la celebració d’aquest acte; tant l’equip coordinador i de comunicació d’UDACEBA, la Dra. Rosa Monteserín, el Dr. Casasa, el Dr. Sellarès, a tots els membres del Jurat; el Dr. Carles Brotons, la Dra. Verónica Casado, el Dr. Ignasi Gich, el Dr. Jaume Kulisevsky, el Dr. Antoni Sisó, a tots els Coordinadors Docents d’UDACEBA, els Residents que han participat, a tots els assistents, companys, amics, família i al Dr. Miquel Vilardell per la seva ponència i les seves sàvies reflexions sobre la Medicina i el Sistema Públic de Salut.

A tots, volem donar-vos les GRÀCIES per haver fet realitat aquest acte que avui ha tingut lloc a l’emblemàtic Recint Modernista de Sant Pau i que ha estat un plaer celebrar amb vosaltres.

Esperem retrovar-nos a la Tercera Edició!


CAS

Hoy se ha celebrado la II Edición del Premio Josep Manuel da Pena al mejor trabajo de Investigación de Residentes de Medicina de Familia i Comunitaria.

Este és un Premio que com sabéis tiene dos vertientes; impulsar, promocionar y valorar la investigación llevada a cabo por Residentes de Medicina de Familia y hacer un homenaje al Dr. Josep Manuel da Pena por su inconmensurable vocación de médico, docente y principal mentor de la Unidad Docente ACEBA.

Gracias a todos los residentes que habéis presentado vuestros estudios y damos la enhorabuena al estudio ganador del Premio Josep Manuel da Pena 2015:

“Estudio de cohortes retrospectivo en mujeres mayores de 75 años en tratamiento con bifosfonatos durante más de 10 años.” Por Elba Arnal Perez, Elena Alfaro Garcia-Belenguer, Clara Ayuda Alegre, Bárbara Doncel Soteras, Raquel Rueda Rubio y Víctor Navarro Castillo de la Unidad Docente Zaragoza Sector 1”.

El premio se ha entregado a ELBA ARNAL PEREZ en calidad de investigadora principal; diploma de reconocimiento, las últimas guías de actualización clínica de la SemFYC y el premio de 1.000 €.

A todos los que habéis hecho posible la celebración de este día:  tanto el equipo coordinador y de comunicación de UDACEBA, Dra. Rosa Monteserín, Dr. Casasa, Dr. Mariano de la Figuera, Dr. Sellarès, a todos los miembros del Jurado; Carles Brotons, Dra. Verónica Casado, Dr. Ignasi Gich, Dr. Jaume Kulisevsky, Dr. Antoni Sisó, a los residentes que habéis participado, asistentes, compañeros, amigos, familia y al Dr. Miquel Vilardell por su ponencia y sus sabias reflexiones sobre la Medicina y el Sistema Público de Salud.

A todos, queremos deciros GRACIAS por haber formado parte de este acto que hoy ha tenido lugar en el emblemático Recinto Modernista de Sant Pau. Ha sido un placer celebrarlo con vosotros.

Esperamos reencontrarnos en la Tercera Edición!

2 thoughts on “2ª Edició

  1. Retroenllaç: Estudio de cohortes retrospectivo en mujeres mayores de 75 años en tratamiento con bifosfonatos durante más de 10 años

  2. Retroenllaç: Premi Josep Manuel da Pena | el metge digital.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s