1ª Edició

Guanyadores del 1r Premi

En la primera edició del Premi 2014 es van presentar un total de 20 treballs de recerca de residents de Medicina de Família de Barcelona, Cadis, Saragossa, Tenerife i Toledo.

El jurat, integrat per professionals de la docència i tècnics de salut d’UDACEBA van concluir que el treball guanyador de la Primera Edició fós: “Hiponatrèmia a l’atenció primària: només infradiagnosticada o també infravalorada?” signat per les residents Anna Cartanyà, Rocío Quintillà i Johanna Caro de la Unitat Docent Barcelona Ciutat ICS.

El premi: una dotació econòmica de 1.000 euros i el treball guardonat publicat a l’edició de juliol de l’APSalut, el butlletí electrònic d’UDACEBA.

La Dra. Dolors Forés, presidenta de la CAMFiC, va obsequiar els treballs finalistes; “Implementació d’un programa de millora per l’avaluació i maneig dels pacients adults amb Malaltia Renal Crònica no diabètica”, elaborat per Carlota Faci, Melisa Botella, Gemma Férriz i Marta Rojas, residents UDACEBA de l’EAP Sagrada Família i el treball “Síndrome d’apnea obstructiva de les característiques clíniques i relació amb la HTA”, de la resident UDACEBA de l’EAP Sardenya, Diana Fernández.

La Dra. Forés, semFYC i la Resident Diana Fernandez

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s