1ª Edició

I Edició del Premi Josep Manuel da Pena
de Res
idents de Medicina de Família i Comunitària

Divendres, 16 de maig de 2014
Guanyadores del 1r Premi

La Dra. Monteserín i el Dr. Casasa entreguen el premi a les gunayadores: Rocío Quintillà i Anna Cartanyà de la UDM Barcelona ICS.

CAT

En la primera edició del Premi 2014 es van presentar un total de 20 treballs de recerca de residents de Medicina de Família de Barcelona, Cadis, Saragossa, Tenerife i Toledo.

El jurat, integrat per professionals de la docència i tècnics de salut d’UDACEBA van concluir que el treball guanyador de la Primera Edició fós: “Hiponatrèmia a l’atenció primària: només infradiagnosticada o també infravalorada?” signat per les residents Anna Cartanyà, Rocío Quintillà i Johanna Caro de la Unitat Docent Barcelona Ciutat ICS.

El premi: una dotació econòmica de 1.000 euros i el treball guardonat publicat a l’edició de juliol de l’APSalut, el butlletí electrònic d’UDACEBA.

La Dra. Dolors Forés, presidenta de la CAMFiC, va obsequiar els treballs finalistes; “Implementació d’un programa de millora per l’avaluació i maneig dels pacients adults amb Malaltia Renal Crònica no diabètica”, elaborat per Carlota Faci, Melisa Botella, Gemma Férriz i Marta Rojas, residents UDACEBA de l’EAP Sagrada Família i el treball “Síndrome d’apnea obstructiva de les característiques clíniques i relació amb la HTA”, de la resident UDACEBA de l’EAP Sardenya, Diana Fernández.

La Dra. Forés, semFYC i la Resident Diana Fernandez


CAS

En la primera edición del Premio 2014 se presentaron un total de 20 trabajos de investigación de residentes de Medicina de Familia y Comunitaria de Barcelona, Cádiz, Zaragoza, Tenerife y Toledo.

El jurado, integrado por profesionales de la docencia y técnicos de salud de UDACEBA, concluyó que el trabajo ganador de la Primera Edición fuese: “Hiponatremia en atención primaria: sólo infradiagnosticada o también infravalorada?” firmado por las residentes Anna Cartanyà, Rocío Quintillà y Johanna Caro de la Unitat Docent Barcelona Ciutat ICS.

El premio: una dotación económica de 1.000 euros y el trabajo galardonado publicado en la edición de julio del APSalut, el boletín electrónico de UDACEBA.

La Dra. Dolors Forés, presidenta de la CAMFIC, obsequió los trabajos finalistas: “Implementación de un programa de mejora para la evaluación y manejo de los pacientes adultos con Enfermedad Renal Crónica no diabética”, elaborado por Carlota Faci, Melisa Botella, Gemma Férriz y Marta Rojas, residentes de UDACEBA del EAP Sagrada Familia y el trabajo “Síndrome de apnea obstructiva de las características clínicas y la relación con la HTA”, de la residente de UDACEBA del EAP Sardenya, Diana Fernández.

 

One thought on “1ª Edició

  1. Retroenllaç: Hiponatrèmia a l’Atenció Primària: només infradiagnosticada o també infravalorada?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s