3ª Edició

Acte de lliurament
del III Premi Josep Manuel da Pena

CAT

Divendres 3 de Juny, va tenir lloc al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona l’acte de lliurament del Premi Josep Manuel da Pena al millor treball d’Investigació de Residents de Medicina de Família i Comunitària. A l’acte vem poder gaudir d’un speech a càrrec d’Antoni Bassas, que agraïm des d’aquest petit racó de la xarxa.

Durant la convocatòria es van presentar 24 treballs de recerca, gairebé el doble que en les edicions anteriors, tot un èxit de participació.

El Premi va ser per al treball:

“Uso de benzodiacepinas ¿Un factor de riesgo para la demencia?:Estudio casos-controles.”

Dels autors: Lucía Allega Gnecco, Victoria Lo-Iacono García, Ana Isabel Nogales García i Marlin Alejandra Zakhour González de la Unidad Docente Madrid Norte.

Un any més, agraïr la participació dels membres del jurat i a tot l’equip que fa possible aquest esdeveniment:

La presidenta: Rosa Monteserín Nadal. Doctora en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Tutora de residents MIR de la UDM AFiC Aceba.

Els membres del jurat:

Carles Brotons Cuixart. Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Màster en Salut Pública per la Universitat de Texas. Tècnic de salut de la UDM AFiC Aceba.

Verónica Casado Vicente. Doctora en Medicina i Cirurgia. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Tutora UD de MFyC de Valladolid Oeste. Professora associada de Ciències de la Salut de la Facultat de Medicina de Valladolid CS Universitari Parquesol, Valladolid.

Ignasi Gich Saladich. Doctor en Medicina. Especialista en Farmacologia Clínica. Adjunt del Servei d’Epidemiologia Clínica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Professor associat del Departament de Farmacologia i Terapèutica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Jaume Kulisevsky Bojarsky. Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Neurologia. Director de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Sant Pau i Director del Servei de Neurologia de l’USP Institut Universitari Dexeus.

Antoni Sisó Almirall. Doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Responsable del Grup transversal de recerca en Atenció Primària de l’Institut d’Investigació Biomèdica August Pi i Sunyer (IDIBAPS). Professor associat de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i tutor de residents MIR.

Secretària: Araceli Bergillos Muñoz


CAS

El viernes 3 de junio, tuvo lugar en el Colegio Oficial de Médicos de Barcelona el acto de entrega del Premio Josep Manuel da Pena al mejor trabajo de Investigación de Residentes de Medicina de Familia y Comunitaria. En el acto, pudimos disfrutar de una ponencia a cargo de Antoni Bassas, al que agradecemos desde este pequeño rincón de las redes sociales.

Durante la convocatoria se presentaron 24 trabajos de investigación, prácticamente el doble que en las últimas ediciones, todo un éxito de participación.

El premio fue para el trabajo:

“Uso de benzodiacepinas ¿Un factor de riesgo para la demencia?:Estudio casos-controles.”

De los autores: Lucía Allega Gnecco, Victoria Lo-Iacono García, Ana Isabel Nogales García y Marlin Alejandra Zakhour González de la Unidad Docente Madrid Norte.

Un año más, agradecer la participación de los miembros del jurado y a todo el equipo que hace posible este acontecimiento:

La presidenta: Rosa Monteserín Nadal. Doctora en Medicina por la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar y Comunitaria. Tutora de residentes MIR de la UDM AFyC Aceba.

Los miembros del jurado:

Carles Brotons Cuixart. Doctor en Medicina por la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar y Comunitaria. Máster en Salud Pública por la Universidad de Texas. Técnico de salud de la UDM AFyC Aceba.

Verónica Casado Vicente. Doctora en Medicina y Cirurgia. Especialista en Medicina Familiar y Comunitaria. Tutora UD de MFyC de Valladolid Oeste. Profesora asociada de Ciencias de la Salud de la Facultad de Medicina de Valladolid CS Universitario Parquesol, Valladolid.

Ignasi Gich Saladich. Doctor en Medicina. Especialista en Farmacología Clínica. Adjunto del Servicio de Epidemiología Clínica del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Profesor asociat del Departamento de Farmacología i Terapéutica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Jaume Kulisevsky Bojarsky. Doctor en Medicina por la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Neurología. Director del Institut d’Investigació Biomèdica de Sant Pau i Director del Servicio de Neurología del USP Instituto Universitario Dexeus.

Antoni Sisó Almirall. Doctor en Medicina por la Universitat de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar y Comunitaria. Responsable del Grupo transversal de investigación en Atención Primaria del Institut d’Investigació Biomèdica August Pi i Sunyer (IDIBAPS). Profesor asociat de la Facultad de Medicina de la Universitat de Barcelona y tutor de residentes MIR.

Secretaria: Araceli Bergillos Muñoz

One thought on “3ª Edició

  1. Retroenllaç: Premi Josep Manuel da Pena | el metge digital.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s