5ª Edició 2018

Acte de Lliurament de la V Edició del Premi Josep Manuel da Pena

CAT

13 de desembre de 2018

foto-familia-ok

Foto amb les guardonades 2018

DSC_0056

Presentació premi 2018

DSC_0041

Ponència Dra. Casado 2018

DSC_0035

Exposició UDACEBA. Dr. Casasa 2018

Dijous 13 de desembre, va tenir lloc al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona l’acte de lliurament de la V Edició del Premi Josep Manuel da Pena al millor treball d’Investigació de Residents de l’especialitat de Família i Comunitària de tot l’estat espanyol. A l’acte vam poder gaudir de la ponència de la Dra. Verónica Casado, “La Medicina Familiar y Comunitaria, ¿y ahora qué?”.

La Dra. Verónica Casado, a més de membre del jurat del premi des del seu inici, ha estat guardonada com la millor metgessa de família del món per la WONCA.

A l’acte, la Dra. Rosa Monteserín, Presidenta del jurat, va fer un repàs de les 5 edicions del premi, que ha rebut un total de 84 treballs de 41 unitats docents diferents de tota Espanya.

El Premi va ser per al treball:

“Burnout i malestar psicològic dels residents de Medicina Familiar i Comunitària”, de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Barcelona ICS.

DSC_0065

Guanyadores de la V Edició 2018. Residents de la UDM AFiC Barcelona ICS amb la Dra. Verónica Casado i la Dra. Rosa Monteserín

De les autores: Dra. Maria Alonso Martínez, Dra. Cristina Alonso Masanas, Dra. Mireia Garcia Batanero, Dra. Maria Fernanda Izquierdo, Dra. Aida Ovejas López, Dra. María Rodríguez Barragán, Dr. Jaume Rodríguez Benítez.

Un any més, agrair la participació dels membres del jurat, a tots i totes les residents que han presentat el seu treball de recerca i a tot l’equip que fa possible aquest esdeveniment:

La presidenta: Rosa Monteserín Nadal. Doctora en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Tutora de residents MIR de la UDM AFiC Aceba.

Els membres del jurat:

Carles Brotons Cuixart. Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Màster en Salut Pública per la Universitat de Texas. Tècnic de salut de la UDM AFiC Aceba.

Verónica Casado Vicente. Doctora en Medicina i Cirurgia. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Tutora UD de MFyC de Valladolid Oeste. Professora associada de Ciències de la Salut de la Facultat de Medicina de Valladolid CS Universitari Parquesol, Valladolid.

Ignasi Gich Saladich. Doctor en Medicina. Especialista en Farmacologia Clínica. Adjunt del Servei d’Epidemiologia Clínica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Professor associat del Departament de Farmacologia i Terapèutica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Jaume Kulisevsky Bojarsky. Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Neurologia. Director de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Sant Pau i Director del Servei de Neurologia de l’USP Institut Universitari Dexeus.

Antoni Sisó Almirall. Doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Responsable del Grup transversal de recerca en Atenció Primària de l’Institut d’Investigació Biomèdica August Pi i Sunyer (IDIBAPS). Professor associat de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i tutor de residents MIR. President de la CAMFIC.

Secretària: Araceli Bergillos Muñoz


CAS

Acto de Entrega de la V Edición del Premio Josep Manuel da Pena

13 de diciembre de 2018

foto-familia-ok

Foto amb les guardonades 2018

DSC_0056

Presentació premi 2018

DSC_0041

Ponència Dra. Casado 2018

DSC_0035

Exposició UDACEBA. Dr. Casasa 2018

El jueves 13 de diciembre, tuvo lugar en el Colegio Oficial de Médicos de Barcelona el acto de entrega de la V Edición del Premio Josep Manuel da Pena al mejor trabajo de investigación de Residentes de la especialidad de Familia y Comunitaria de todo el estado español. En el acto pudimos disfrutar de la ponencia de la Dra. Verónica Casado, “La Medicina Familiar y Comunitaria, ¿y ahora qué?”.

La Dra. Verónica Casado además de miembro del jurado del premio desde su inicio, ha sido galardonada como la mejor médica de familia del mundo por la WONCA.

En el acto, la Dra. Rosa Monteserín, Presidenta del jurado, realizó un repaso de las 5 ediciones del premio, que ha recibido un total de 84 trabajos de 41 unidades docentes diferentes de toda España.

El Premio fue para el trabajo:

“Burnout i malestar psicològic dels residents de Medicina Familiar i Comunitària”, de la Unidad Docente Multiprofesional de Atención Familiar y Comunitaria Barcelona ICS.

DSC_0065

Ganadoras de la V Edición 2018. Residentes de la UDM AFiC Barcelona ICS con la Dra. Verónica Casado y la Dra. Rosa Monteserín

De los autores: Dra. María Alonso Martínez, Dra. Cristina Alonso Masanas, Dra. Mireia García Batanero, Dra. María Fernanda Izquierdo, Dra. Aida Ovejas López, Dra. María Rodríguez Barragán, Dr. Jaume Rodríguez Benítez.

Un año más agradecer la participación a los miembros del jurado, a todos y todas las residentes que han presentado alguno de sus trabajos de investigación y a todo el equipo que hace posible este acontecimiento.

Los miembros del jurado:

La presidenta: Rosa Monteserín Nadal. Doctora en Medicina por la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar y Comunitaria. Tutora de residentes MIR de la UDM AFyC Aceba.

Carles Brotons Cuixart. Doctor en Medicina por la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar y Comunitaria. Máster en Salud Pública por la Universidad de Texas. Técnico de salud de la UDM AFyC Aceba.

Verónica Casado Vicente. Doctora en Medicina y Cirugía. Especialista en Medicina Familiar y Comunitaria. Tutora UD de MFyC de Valladolid Oeste. Profesora asociada de Ciencias de la Salud de la Facultad de Medicina de Valladolid CS Universitario Parquesol, Valladolid.

Ignasi Gich Saladich. Doctor en Medicina. Especialista en Farmacología Clínica. Adjunto del Servicio de Epidemiología Clínica del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Profesor asociado del Departamento de Farmacología y Terapéutica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Jaume Kulisevsky Bojarsky. Doctor en Medicina por la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Neurología. Director del Institut d’Investigació Biomèdica de Sant Pau y director del Servicio de Neurología del USP Instituto Universitario Dexeus.

Antoni Sisó Almirall. Doctor en Medicina por la Universitat de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar y Comunitaria. Responsable del Grupo transversal de investigación en Atención Primaria del Institut d’Investigació Biomèdica August Pi i Sunyer (IDIBAPS). Profesor asociado de la Facultad de Medicina de la Universitat de Barcelona y tutor de residentes MIR. Presidente de la CAMFIC.

Secretaría: Araceli Bergillos Muñoz

One thought on “5ª Edició 2018

  1. Retroenllaç: Burnout i malestar psicològic dels residents de Medicina Familiar i Comunitària

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s